PROJECT

Tsukiji Hongwanji Precints

This is an expansion project for the precincts of Tsukiji Hongwanji, as it seeks to strengthen its identity as an open and accessible temple. In addition to a new perpetual memorial mausoleum and an information center as a site for communication and interaction, the lounge on the first floor of the main hall was renovated, a guard station and storage wing were added, and the plaza in front of the main hall was renewed. On the basis of the original design by Chuta Ito in the Indian sacred style, the various elements of the project were designed in ways suitable to Buddhist architecture.

Completion 2017
Location Tokyo
Building Use Temple, F&B, Grave,Storehouse, Grardhouse
Themes Conservation of Historic Buildings
Site Area 19,526m²
Total Floor Area Information Center  884m²
Grave  353m²
Floors Information Center
2 above ground, 1 rooftop
Grave
1 above ground,1 basement
Structure Information Center S  Grave RC
Latest Projects
By Keyword
Filter

000 results

Building Use

Themes

Completion

Location

Awards/Prizes

Index

show more

Photo Credits
AD Graphic,SS,Koji Okamoto,Taisuke Ogawa,Kwasumi Architectural Photograph Office,Gankosha,Kudo Photo,Creative Photom,Naotada Kurozumi,Kenji Kobayashi,Tadanori Saito,Shigematu Photograph Studio,Shinozawa Architectural Photograph Offfice,Shinkenchiku-sha,Studio Bauhaus,Techni Staff,Kokyu Miwa Architectural Photograph Laboratory,Makoto Yoshid